tirsdag den 28. februar 2012

Idéerne om det runde bord og royale strøg



Idéerne om det runde bord
De kulturhistoriske riddere om det runde bord på Kulturhistorisk Museum i Randers har fået besøg af Verner Brems ridder i grafisk formgivning. Lige nu gælder det familien Jordans privat samling af keramik, tekstiler og kunst fra deres ophold i Kina og Japan. I samlingen indgår bla. den sidste kejser af Kinas flag. Den blev betroet familien for 100 år siden, og motivet i flaget er blevet til logoet i den plakat, som Verner har formgivet til udstillingen "Åbning mod øst". Dertil kommer grafisk tilrettelæggelse af plancher, banner og busreklame. Udstillingen starter d. 30. marts, og der gratis entré.

Royale Strøg
I anledning af Dronningens 40 års jubilæum, har malerne Jette Lyhne, Sonja Frederiksen og Kirsten Ellerkamp valgt, at temaet til udstillingen på Nicolai Scene (til byens kulturnat) skal være: ”Det Royale Strøg”.  I samarbejde med kunstmuseet Trapholt, som stiller Richard Mortensen salen til rådighed som atelier/undervisningslokale, vil billedkunstneren Verner Brems undervise i ekspressivt portræt maleri 6 lørdage på museet. Arrangementer er støttet af Kolding Kommune Kultur- og Fritidsudvalg, og det er gratis at deltage. Meningen er, at det er disse portrætter, der skal udstilles på Nicolai Scene. Første lørdag er d. 21. april. Se mere om det arrangement her…

Video om Jesper Klein
Der er udkommet en minde video for Jesper Klein, der døde d. 24 august sidste år. Han var formand for "Kunstnere for Fred", og Verner, der selv er medlem af foreningen, spillede guitar for år tilbage ved indvielse til egen billedudstilling, hvor Jesper Klein  underholdte og signerede en af sine mange bøger. Han er en af dem, der er svær at undvære.

Artmoney
For den tyske TV kunstkanal Arte har en journalist besøgt manden bag artmoneyprojektet Lars Kraemmer for at høre om meningen med artmoney. 1:15 minutter inde, i det 4:50 minutter lange indslag, rækker Lars Kraemmer ned i kasse med en stak Artmoneys, og det er Verners artmoneys der bliver udtrukket!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar